banner

Opgeven
is geen
optie
    


scroll naar sub navigatie

Alles over Martin

De Martin ontleent zijn naam aan boer Martin uit het tv-programma ‘Boer zoekt vrouw’ van 2012. Martin is een warme, hartelijke melkveehouder uit Noord Holland. Hij is de vader van 4 kinderen en heeft enkele jaren geleden zijn vrouw, Anja, verloren aan kanker. In Boer zoekt vrouw ging hij op zoek naar een nieuwe liefde. Dit vond bij Wilma. Wilma verloor haar man ook aan de ziekte kanker. Martin, en ook Wilma ondersteunen Martin volledig. Daarbij werken ze ook, waar mogelijk, mee aan de productie.

Martin brengt het mooie van het platteland. Door het persoonlijke verhaal van Martin en Wilma in het magazine is er een directe link met de strijd tegen kanker. Martin geeft in ‘Boer zoekt vrouw’ aan voor zijn gezin ‘vooral warmte en gezelligheid’ te willen bieden. In deze sfeer worden de artikelen in Martin geplaatst.

Martin en Wilma geven in het magazine een heel persoonlijk interview. Over de liefde, een terugblik op ‘Boer zoekt vrouw’ maar ook de ziekte van hun partners wordt hierin meegenomen, zonder zwaarmoedig te worden, maar juist met een positieve een blik op de toekomst. In Martin vind je recepten, humor, nieuws, maar natuurlijk is er ook ruime aandacht voor sport met als terugkerend thema ‘Opgeven is geen optie’, het thema van Alpe d’HuZes. Martin wordt aangevuld met een website. Hierop zullen gedurende de aanloop previews van de artikelen te zien zijn. Deze website wordt ondersteund door digitale nieuwsbrieven.


Onderliggende pagina's

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.