banner

Opgeven
is geen
optie
    


Het antwoord op uw vragen

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Wat is nou precies Alpe d'HuZes, BIG Challenge, Martin en Agrio?

Alpe d'HuZes is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij duizenden mensen (voornamelijk Nederlanders) de Franse berg Alpe d'Huez beklimmen met de fiets, rennend of lopend. De deelnemers zamelen ieder duizenden euro's in voor het goede doel.

BIG Challenge is een initiatief uit de veehouderij om gezamelijk deel te nemen aan Alpe d'HuZes. Inmiddels is die groep gegroeid van één persoon, Herman Houweling, tot een gigantische groep van meer dan 200 personen. Zij dragen met z'n allen bij aan het imago van de agrarische sector.

Acht collega's van Agrio uitgeverij hebben besloten om met een bedrijfsteam mee te doen aan BIG Challenge. Iedereen die meedoet aan Alpe d'HuZes moet geld inzamelen. Bij ons is het idee ontstaan om dat te doen met een magazine genaamd 'Martin'. Door het aantrekken van grote donateurs en vrije verkoop zullen wij mogelijk veel geld in kunnen zamelen.

Wat is 'Martin'?

Martin is een nieuw magazine dat éénmalig wordt uitgegeven. Het initiatief komt van acht collega's van Agrio uitgeverij die op 6 juni 2013 deelnemen aan Alpe d'HuZes. Doel van het magazine; geld inzamelen voor het goede doel waar Alpe d'HuZes voor staat, het KWF. Met de aanschaf van één of meerdere magazines steunt u dus het KWF.

In Martin vindt u persoonlijke verhalen, mode, lifestyle, recepten, humor, nieuws, maar natuurlijk is er ook ruime aandacht voor sport met als terugkerend thema ‘Opgeven is geen optie’, het thema van Alpe d’HuZes.

Iedereen werkt belangeloos mee aan het magazine, van verkoop tot vormgeving en website tot verspreiding.

Waarom heet het magazine Martin?

Die naam is gekozen naar de naam van de gasthoofdredacteur Martin. Martin is bekend van Boer zoekt vrouw, seizoen 2012. Hij is het boegbeeld van het magazine en staat zowel voor de agrarische sector als voor de strijd tegen kanker. Meer informatie over Martin lees je hier.

Gaat al het geld naar het goede doel?

Bijna wel. De enige kosten zitten in het drukken en het verspreiden van het magazine, maar ook dat is een sterk gereduceerd tarief waardoor nog meer geld naar het KWF gaat. De mensen die betrokken zijn bij het maken van Martin doen dit allemaal vrijwillig, zonder ook maar een cent terug te krijgen voor hun werkzaamheden. Alpe d'HuZes kent ook een 100% anti strijkstok beleid, waardoor al het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het KWF. Niemand wordt rijker van het ingezamelde geld.

Ik wil graag doneren, krijg ik daar wat voor terug?

Er zijn verschillende donatiepakketten voor elk donatiebedrag. Hierbij geldt wel; hoe meer u doneert, hoe meer u ervoor terug krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van uw logo en bedrijfsnaam in Martin, op de diverse websites van Alpe d'HuZes, BIG Challenge en deze website. De diverse pakketten staan op deze pagina.

Wat gebeurt er met het geld?

Het geld wordt eerst verzameld op de rekening van Stichting Alpe d'HuZes Agrio’s Big Challenge die wij speciaal voor dit magazine opgericht hebben en zal uiteindelijk overgemaakt worden naar stichting Alpe d'HuZes.

Kan ik ook materiaal doneren?

Ja, dat is zeker mogelijk. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Ik wil graag meehelpen of ik heb nog wel wat tips!

Alle hulp en tips zijn welkom. Neem contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar ambassadeurs om het magazine te verkopen en het doel van het magazine uit te dragen.

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.