banner

Opgeven
is geen
optie
    


Meer informatie over Gerrit Hiddink

Van huis uit boerenzoon en koeienboer, geboren en getogen in het pittoreske dorp Toldijk. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de verkoop en voorlichting op het gebied van melkvee-, vleesvee- en melkgeitenvoeders, ben ik als accountmanager en regelneef in de uitgeverij- en bladenwereld terecht gekomen. Niet alleen mag ik werken voor Naober, het mooiste lifestylemagazine van Oost-Nederland. Sinds 3 jaar heb ik mijn grote hobby muziek en werk ook samen kunnen brengen, en maken we met een gepassioneerd team het muzikantenblad Bandcoach. Je snapt het al, absoluut hét mooiste en beste muzikantenblad van Nederland en Vlaanderen.

Als drummer/zanger speel ik overal de pannen van het dak met mijn 12- mens soul- en discoband, en met mijn acapella popgroep verken ik regelmatig de vocale grenzen. Mijn jarenlange muzikale ervaring en kennis breng ik graag over op andere (beginnende) muzikanten. Je kunt me dan ook vaak vinden op muziek-evenementen, clinics en in het theater.

Om dit rock'n roll leven niet te zichtbaar te laten worden raak ik regelmatig een shuttle in wedstrijdverband. De tijd die verder nog rest verdeel ik tussen slapen, trainen en organiseren voor ons Alpe 'd Huzes Big Challenge - project.

De uitdaging van het goede doel ,in combinatie met sportiviteit en je eigen grenzen verleggen, spreekt mij enorm aan.

Ik hoop dat dit jullie weer aanspreekt om mij en ons team daarin te ondersteunen en gul te doneren. Alvast super bedankt!

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.