banner

Opgeven
is geen
optie
    


scroll naar sub navigatie

Het Agrio BIG Challenge Team

Het initiatief voor het magazine Martin komt van acht werknemers van Agrio uitgeverij uit 's-Heerenberg die in juni 2013 deelnemen aan Alpe d'HuZes. De diversiteit in het team is groot: verkoop, redactie, abonnementen, webdeveloper, illustrator/vormgever, cameraman/editor en media adviseur.

Samen met nog tientallen collega's verzorgen zij de nieuwsvoorziening voor agrarisch Nederland met een viertal regionale bladen en vier sectorale bladen met een dito website.

Het team heeft zich als doel gesteld zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding en wil dit op een creatieve manier met een magazine doen. Immers is het ook van belang om de boodschap van de actie uit te dragen en te zorgen voor een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Scroll direct naar: Annemarie Weijland-ter Woorst, Bram Teeuwsen, Gerrit Hiddink, Joyce Cornelissen, Lianne Rouwenhorst, Martijn Geerts, Patrick Klumper & Stefan Buning

Annemarie Weijland-ter Woorst

Met regelmaat kom je in contact met trieste maar ook moedige verhalen over kanker. Zelf heb ik ervaren hoe dapper mijn vader, melkveehouder in de Achterhoek, de strijd met kanker aanging. Tot ons grote verdriet verloor hij die strijd in mei 2011. Daarvoor deed hij wel dapper mee aan onderzoek, hij droeg daarbij mee aan een betere toekomst voor anderen. Eenzelfde strijd wil ik nu ook leveren. Samen vechten voor een betere toekomst.

mail Annemarie meer lezen over Annemarie Weijland-ter Woorst

Bram Teeuwsen

Leven in een wereld waar de ziekte niet meer zorgt voor pijn en leed. Daar moeten we ons voor inzetten. Onderzoek kost bakken met geld, maar het is wel enorm essentieel. Ik fiets hopelijk zes keer naar de top en zal het uiterste van mezelf vragen. Met jullie hulp en met de gedachte dat we allemaal ons steentje bijdragen móét het lukken!

mail Bram meer lezen over Bram Teeuwsen

Gerrit Hiddink

De uitdaging van het goede doel, in combinatie met sportiviteit en je eigen grenzen verleggen, spreekt mij enorm aan. Ik hoop dat dit jullie weer aanspreekt om mij en ons team daarin te ondersteunen en gul te doneren.

mail Gerrit meer lezen over Gerrit Hiddink

Joyce Cornelissen

Ik ben moeder van twee kindjes en die gun ik een leven zonder dat ze mensen moeten missen door kanker. Het is vreselijk wat een narigheid die ziekte aan kan richten en ik wil door het meedoen aan Alpe d'HuZes een steentje bijdragen.

mail Joyce meer lezen over Joyce Cornelissen

Lianne Rouwenhorst

1 Op de 3 mensen krijgt kanker, dat is ongelooflijk veel, té veel. Ook ik heb een aantal mensen verloren aan deze rot ziekte, maar ik ken gelukkig ook mensen die er weer bovenop zijn gekomen.
Voor hen (bij ons en helaas niet meer bij ons) ga ik die berg beklimmen!

mail Lianne meer lezen over Lianne Rouwenhorst

Martijn Geerts

Een goed doel, een persoonlijke uitdaging. Ik ga het gevecht aan met die berg.

Laten we met zijn allen zoveel mogelijk geld op halen voor de KWF kankerbestrijding.

mail Martijn

Patrick Klumper

Ik heb mijn moeder verloren aan kanker en weet maar al te goed wat deze vervelende ziekte met zich mee brengt. Voor mijn moeder was de geboden medische hulp helaas niet voldoende om haar te genezen. Om kankerpatiënten meer kans op genezing te bieden en de ziekte het liefst nog een halt toe te roepen is het zo ontzettend belangrijk dat er geld wordt opgehaald voor onderzoek en medicijnen. Ik ga de uitdaging van de Alpe d‘HuZes dan ook graag aan. Ik weet zeker dat mijn moeder trots op mij zou zijn geweest.

mail Patrick meer lezen over Patrick Klumper

Stefan Buning

Zes maal op één dag de Alpe d'Huez opfietsen; in ongeveer 83 kilometer plusminus 6.400 hoogtemeters overwinnen. Dat klinkt als gekkenwerk, en het is een hele grote uitdaging. Toch is dat wat ik voor ogen heb op donderdag 6 juni 2013 samen met ongeveer 8.000 andere fietsers. Ik doe het graag. Het is voor het goede doel, voor KWF kankerbestrijding.

mail Stefan meer lezen over Stefan Buning

Verplicht veld

Mail wordt persoonlijk afgehandeld


Onderliggende pagina's

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.