banner

Opgeven
is geen
optie
    


Wat is Alpe d'HuZes?

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer wordt beklommen, lopend, rennend of met de fiets. Een bijna onmogelijke opgave.

Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

Maar Alpe d'HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d'HuZes en haar Missie

Alpe d'HuZes inspireert en faciliteert anderen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Hier kun je alles lezen over de missie en visie van Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes en haar antistrijkstokbeleid

Alpe d'HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Hiermee garandeert Alpe d'HuZes dat 100% van het sponsorgeld ook daadwerkelijk ten goede komt aan onderzoek dat bijdraagt aan haar missie: Andere inspireren en faciliteren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker. Lees hier over de impact van het Alpe d'HuZes Antistrijkstokbeleid.

Alpe d'HuZes en haar onderzoeksfonds

Onderzoek naar goed, gelukkig en gezond leven met kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van Alpe d'HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d'HuZes. Wil je weten waar het onderzoek zich de komende tijd precies op richt, klik dan hier en lees alles over de Alpe d'HuZes onderzoeksprogramma's.

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Wat is Alpe d'HuZes?

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.