banner

Opgeven
is geen
optie
    


Betapress

Betapress is onderdeel van Audax, een concern met vestigingen in Nederland en België. Audax is een onderneming die zich in de breedste zin van het woord richt op het uitgeven, importeren, vermarkten, verspreiden en retailen van printmedia en daaraan verwante producten. Audax is actief in de gehele keten; van het creëren van de content tot aan de verkoop aan de lezer als eindgebruiker. Sleutelwoorden hierbij zijn: creëren van meerwaarde voor relaties, ketenoptimalisatie en onafhankelijkheid. Audax heeft haar organisatie als volgt ingedeeld:

Uitgeverijen
De Audax uitgeverijen zijn succesvol in het uitgeven van grote titels in Nederland als Weekend, Liny’s Leespakket, Vriendin, Girlz!, Glossy en HP/De Tijd. In België is uitgeverij Cascade marktleider in Vlaanderen op het vlak van populairwetenschappelijke uitgaven als EOS en Psyche & Brein.

Retail
Sinds 1988 is Audax eigenaar van de AKO winkelketen die ruim 100 vestigingen exploiteert op met name high-traffic locaties zoals alle Nederlandse luchthavens en NS-treinstations.

Commerciële distributie
De distributietak van Audax, waartoe ook Betapress hoort, houdt zich bezig met de commerciële distributie en het vermarkten van Nederlands- en anderstalige tijdschriften, kranten, boeken en aanverwante consumentenartikelen in Nederland én België.

Logistiek
Media Logistics verzorgt het gehele logistieke traject van mediaproducten, bestemd voor retailers en consumenten in Nederland én België.

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.