banner

Opgeven
is geen
optie
    


AGU

Al jaren zorgt AGU voor fietskleding waarmee een brede doelgroep comfortabel en sportief de weg op gaat. In elke collectie zorgen we er voor dat de combinatie techniek, comfort en uitstraling in onze kleding is verwerkt. Het proces van een idee naar een volledige kledinglijn gaat niet altijd volgens de meest gestroomlijnde weg, maar met trots ontvangen en presenteren wij altijd weer het resultaat van alle inspanningen. AGU heeft voor elke fietstocht de juiste kleding van hoogwaardige materialen, waarmee u al jaren met een goed gevoel de weg op gaat.

Het hoofdkantoor in Alkmaar is het hart van de onderneming van waaruit een aantal diensten voor de dochterondernemingen worden gefaciliteerd. Zo wordt de gehele financiële administratie centraal geregeld en wordt voor een aantal bedrijven ook de logistiek vanuit Alkmaar verzorgd. De ICT organisatie, zowel administratief, logistiek als commercieel is van een hoog niveau. Uiteraard realtime ondersteund door een 24/7 computersysteem, zowel voor de dochterbedrijven als voor alle klanten.

Onderneming

“De medewerkers zijn het kapitaal van de onderneming”

AGU Holding BV

AGU Holding BV heeft ongeveer 160 medewerkers in dienst. Zonder twijfel zijn zij de meest belangrijke factor binnen het bedrijf. Het zijn de medewerkers die het bedrijf dragen. Geen wonder dat AGU veel belang hecht aan teamwork van sales manager tot magazijnmedewerker en van boekhouder tot vertegenwoordiger.

AGU Holding bestaat uit een viertal toonaangevende werkmaatschappijen, allen actief binnen de fietsenbranche. Drie van de vier bedrijven, AGU BV, Hesling Products BV en Fast Forward Wheels BV, ontwikkelen zelf voor een groot deel hun producten, passen innovaties toe en laten die artikelen vervolgens fabriceren. Daarnaast doen ze de marketing, sales en distributie geheel in eigen hand. Deze drie bedrijven zijn ook internationaal actief. De vierde werkmaatschappij Jacobsons is alleen binnen de Benelux aanwezig en doet de marketing, sales en distributie van gerenommeerde high-end merkartikelen.

Werkmaatschappij AGU kent eigenlijk drie belangrijke divisies:

-    De importeur en groothandel met vele internationale en exclusieve merken
-    AGU, het merk voor sportfashion
-    Cordo, het merk voor fietsonderdelen en –accessoires

Logistiek

Los van de eigen producten onder de naam AGU en Cordo doet AGU BV de distributie van fietsartikelen, dikwijls op exclusieve basis. AGU levert eigenlijk alles wat je in een fietsenwinkel kunt kopen, behalve de complete fiets.

Voor een aantal bedrijven worden in Alkmaar alle logistieke diensten verzorgd. In het centrale magazijn, waar geheel papierloos wordt gewerkt, liggen verdeeld over twee magazijnen (bulkvoorraad en pakvoorraad) zo’n 25.000 verschillende artikelen (sku’s).

Vanuit dit magazijn wordt binnen 24 uur geleverd in de Benelux. Benelux dealers kunnen zelfs tot 18.00 uur hun orders doorgeven en dan ontvangen zij de volgende dag hun zending. Door deze snelle en accurate service is het bedrijf regelmatig uitgeroepen tot “Leverancier van het Jaar”.
Tevens biedt de logistieke afdeling een servicesysteem voor klanten aan waardoor voor webshops direct aan de consument geleverd kan worden, in een eigen verpakking en met een factuur, alles voorzien van adressen en logo’s van de desbetreffende webshop.

Bestel hier

de Martin

Opbrengst 'Martin':

€45.000
€40.000
€35.000
€30.000
€25.000
€20.000
€15.000
€10.000
€5.000
€0

Doneer hier

Stort uw bijdrage op:
rekening: 1311.42.461
Stichting Alpe d’HuZes Agrio’s Big Challenge
te ‘s Heerenberg

IBAN: NL67 RABO 0131 1424 61

Onze materiaalsponsoren

Twitter

MarkupTwitterFeed: Unable to load http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=AD6_Agrio

Big Challenge


KWF Kanker bestrijding

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief.